Skip to main content

DESPRE NOI

Suntem o mână de oameni care gândesc la fel în multe privințe. Am avut norocul să trăim sau să mergem des la țară, am avut sau avem încă bunici ca niște personaje din cărți. Să apreciem mâncarea bună, făcută din carne și legume proaspete, pâinea, brânza, dulciurile - toate din ingrediente naturale, fără înlocuitori și prafuri. Am învățat de la ei câteva lecții importante, printre care cea a cumpătării și a lucrului bine făcut. Din fericire, sunt lucruri care nu dispar, indiferent unde te duce viața.

Prin urmare, am vrut să readucem în viața noastră și a altora principiile de demult: lucrurile bune ale vieții nu pot fi cumpărate și alese de pe un raft dintre sute de posibilități. Lucrurile cu adevărat bune se găsesc mai greu, pregătirea lor implică un timp și un gen de energie pe care omul modern nu prea le mai are. Ne plac oamenii și poveștile celor care muncesc zi de zi pentru ca noi să avem masa plină.

Așa am creat acest magazin online de bunătăți, aduse direct de la producători din țară. Nu aducem in magazin ce nu am încercat noi și ai noștri. Produsele sunt verificate, sănătoase, nu au adaosuri. Totul la un loc: dulciuri, brânzeturi, produse din carne, pâine, conserve.

X

Newsletter