Skip to main content

CUM CUMPĂR?

Delabunici.ro este un site de internet (website) al carui scop este sa ofere zilnic la vanzare membrilor sai produse realizate in ferme, brutarii, cofetarii, macelarii din Romania.

 

Site-ul Delabunici.ro este destinat persoanelor fizice: astfel doar o persoana fizica, in varsta de peste 18 poate face comenzi pe acest site. Cei care indeplinesc conditia aceasta au ocazia de a cumpara produse in limita stocului disponibil.

 

Cumpărătorii pot plasa comenzi numai prin intermediul magazinului online. Nu se acceptă comenzi prin telefon, fax, email sau poştă. Delabunici.ro va transmite cumpărătorilor informații privind comenzile prin mijloace electronice. Excepție fac situațiile excepționale, în care vor fi necesare clarificări telefonice.

 

Pentru a afla mai multe detalii despre produse, accesează descrierea produsului, disponibilă alături de imaginea fiecărui produs. În cazul în care ai întrebări suplimentare legate de produse, te rugăm să ne contactezi la adresele: comanda@delabunici.ro sau salut@delabunici.ro.

 

Prețurile produselor sunt afișate pentru fiecare produs selectat, conțin TVA și se referă întotdeauna la prețul per unitatea de măsură, de exemplu 300 g, 500g, 1000g, borcan 360g., sticlă 250 ml., etc.

 

Comenzile sunt făcute până in ziua de miercuri seara a fiecărei săptămâni. Livrarea în București și Ilfov se face în fiecare zi de vineri, pentru comenzile făcute până miercuri seara.

 

Dupa ce ai ales produsele, ai finalizat comanda și ai primit un email de confirmare, vom lua legătura pentru o reconfirmare a comenzii prin SMS, WhatsApp sau email. coletul iti va fi livrat in Bucuresti și Ilfov, acolo unde ai nevoie: la tine acasa, la birou. Asiguram transportul. Poti sa faci un cadou cuiva drag: rudă, prieten, dacă știi ce îi place sau de ce are nevoie: ne spui unde sa-l livram, iar noi ne vom ocupa sa ajunga la timp.

 

Costul asociat livrarii se calculeaza automat, in functie de valoarea comenzii. Dacă valoarea comenzii este 200 de lei, livrarea este gratuită; dacă valoarea acesteia este sub 200 de lei, costul livrării va fi de 25 de lei.

 

Pentru a comanda de pe site-ul Delabunici.ro, trebuie sa fii autentificat. Inscrierea ca membru pe site-ul Delabunici.ro este gratuita si este permisa oricarei persoane fizice care are varsta minima de 18 ani.

 

In situatia in care apesi butonul COMANDA (sacoșa) de pe pagina de inceput a site-ului Delabunici.ro, se va verifica daca esti autentificat si, in caz pozitiv, vei fi condus pe pagina destinata comenzii.

 

Plasează comanda ta online nu mai târziu de miercuri după amiaza – ora 17:00, dacă vrei ca produsele să ajungă la tine acasă sau la o rudă, un prieten în aceeași săptămână, vineri. Altfel, nu avem timp suficient să îţi pregătim produsele naturale de la fermă, cofetărie, brutărie, carmangerie.

 

Oferta include un număr de produse actualizate zilnic impreuna cu serviciile aferente ambalarii si livrarii comenzii. Momentul incheierii contractului îl constituie momentul primirii coletului ce este livrat de Partenerii logistici ai Delabunici.ro.

 

Trebuie sa completezi adresa de livrare unde va fi trimis coletul. Asigura-te ca in ziua in care iti va fi livrat coletul sa existe o persoana majora, care sa-l preia – altfel curierul a primit instructiuni clare de a nu lasa un colet unei persoane minore.

 

In momentul in care comanzi, iti este afisat in caseta intitulata “Comanda Ta” din partea dreapta a paginii de comanda totalul comenzii tale, ce contine in mod distinct pretul total al comenzii, si separat, pretul total de transport.

Toate produsele sunt pregătite și ambalate artizanal, așa că e posibil să apară diferențe între gramajul afișat pe site și greutatea finală a produsului (în plus, sau în minus). La efectuarea comenzii, De la bunici trimite o factură proforma, iar după cântărirea produselor va emite factura finală. Astfel, cumpărătorul va plăti  întotdeauna valoarea conform gramajului livrat.

 

Trimitem coșul cu bunătăți la tine acasă!

X

Newsletter