fbpx

Produsele De la bunici au fost atent alese și provin din surse verificate. Le-am testat în timp, le avem și noi pe mesele noastre.

Sunt proaspete, nu trec dintr-un depozit în altul, nu călătoresc zile în șir. Distanța dintre grădină sau fermă și masă e cât se poate de mică. Iar timpul scurs între culegere sau pregătire și apelul care vă anunță că a sosit pachetul e cât mai redus.

Sunt de calitate, nu conțin adaosuri alimentare, sunt cât mai puțin procesate. Pentru că bunicii noștri nu foloseau artificii, ci ingrediente adevărate și simple:  legume din grădină, carne de la păsările și animalele din curte, făină de la moară.

Sunt gustoase. Îți dau o energie specială, au gustul curat și simplu ca tot ce facem pentru noi, acasă: cu grijă, răbdare, fără să grăbim procesele firești de fierbere, coacere, afumare, marinare…

Sunt sățioase, pentru că hrana autentică nu dă dependența pe care o dau alimentele superprocesate.

Toate produsele noastre provin din unități certificate, autorizate ANSVM,  felul în care sunt ambalate și livrate respectă normele de igienă și securitate alimentară.

Back to Top
Coş de cumpărături
Închide

Niciun produs în coș.

Utilizăm module cookie pe site-ul nostru pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului. Dacă continuați navigarea, vom considera ca avem acordul dvs referitor la cookie-uri.