Skip to main content
Precomandă masa de Crăciun - 5% Off+ 1 sticlă de vin bun

Precomandă masa de Crăciun - 5% Off+ 1 sticlă de vin bun

Iată că se încheie anul acesta cu ciudățeniile lui. Dar dincolo de tot ce se întâmplă, începem să ne pregătim de sărbători. E o idee bună, în continuare să evităm spațiile aglomerate. Așa că, dacă știți deja cum o să arate masa de Crăciun, atunci nu e o idee rea să faceți deja o precomandă. Faceți lista acum și primiți pachetul în Ajunul Crăciunului. Dacă ați uitat să puneți ceva pe listă, suntem aici, răspundem oricând prin WhatsApp, la 0770385151. Iar dacă n-ați hotărât încă meniul, intrați pe www.delabunici.ro și sigur veți găsi ceva potrivit, printre cele aproape 300 de produse proaspete, naturale, fără adaosuri. 

 

Oferta este valabilă până pe 15 decembrie. Livrarea poate fi făcută în 1-2 zile de la comandă, oricând, până pe 23 decembrie inclusiv. 

 

Promoția este supusă următorilor termeni și condiții

  • Promoția este valabilă în limita stocului disponibil.
  • Promoția prezentă este aplicată indiferent de alte promoții de pe site-ul www.delabunici.ro.
  • Comanda este validată în momentul în care este confirmată printr-un mesaj trimis prin WhatsApp de pe telefonul 0770 385 151.
  • Dacă este cazul, unele produse pot fi înlocuite, de comun acord cu clientul.
  • Dacă, din vina noastră (lipsa unui produs, înlocuirea lui sau gramaj mai mic decât cel care este trecut pe site, etc.), valoarea comenzii este diminuată, promoția rămâne valabilă.
  • Comanda va fi livrată la 1-2 zile de la confirmarea comenzii, în orice zi, în intervalul 11.00 – 18.00, în București și Ilfov, până pe 23 decembrie inclusiv.
X

Newsletter