Skip to main content
Bine ai venit la bunici!

Bine ai venit la bunici!

Știm că apreciezi lucrurile de calitate, că-ți place să alegi atent, să nu lași nimic la voia întâmplării. De aceea am testat, am selectat o listă cu bunătăți de pus pe masă dimineața, la micul dejun, sau în oală, când vrei să pregătești un prânz pentru ai tăi.

Am adunat în jurul nostru câțiva producători din diverse colțuri ale țării. Prăjiturile sunt făcute la cofetăria Hansel și Gretel, la Drăgășani, un loc înconjurat de dealuri și podgorii -  le știm de peste 15 ani, timp în care au devenit din ce în ce mai bune. Carnea și preparatele din carne vin de la Valea Călugărească, de la Carmangeria Prahoveană. E acolo un cuplu tânăr care urmărește atent fiecare etapă prin care trece carnea, până să ajungă pe masa noastră.

Brânza vine tocmai din Alba, unde un italian îndrăgostit de o româncă a pus pe picioare o făbricuță care transformă laptele în adevărate delicatese.

De la bunici înseamnă viață bună. Mâncare bună nu e doar despre mâncare: e  despre armonie și echilibru, e despre grija față de noi și ai noștri.

16 aprilie 2020 

 

X

Newsletter