Skip to main content
8 motive pentru care iubim brânzeturile

8 motive pentru care iubim brânzeturile

20 ianuarie - Ziua iubitorilor de brânzeturi

În sandvișuri, paste, sosuri, salate, plăcintă, cu pâine sau mămăliguță, proaspătă, maturată, mai dulce sau mai sărată, brânza este nelipsită de pe mesele noastre. Iată câteva motive pentru care brânzeturile sunt atât de apreciate:  

  1. Se potrivesc la micul dejun, la prânz și la cină;
  2. Dau gust oricărei mâncări;
  3. Fac parte din meniul nostru de foarte, foarte mult timp (istoricii spun că facem brânză de peste 10.000 de ani);
  4. Fac mai mult decât să potolească foamea: dau gust, personalitate, îmbogățesc, reineventează felurile de mâncare;
  5. Vizitele neplanificate sunt salvate de o bucată de brânză bună;
  6. Se produc peste 650 de specialități de brânză;
  7. Se vând în toate modurile posibile: în bucăți, roți, pudră, rasă, feliată, cremă;
  8. Mesele noastre ar fi mai sărace fără brânză; sau, cel puțin, salatele, pastele, sandvișurile, mămăliguța...

Care e brânza ta preferată? Intră în băcănia noastră online, alege brânza preferată și sărbătorește finalul verii cu o masă specială. Ai 10% reducere la toate brânzeturile.

X

Newsletter